BijChantall.nl - Holistisch Coach

Event

Foto Jeugdtrauma

Zaterdag 1 juni & Zaterdag 24 augustus


Mystery Saturday,
Een dag om nooit te vergeten!

Het leven is soms een mystery. Je wilt jezelf beter begrijpen, maar kan steeds maar niet bij die kern komen. Je reageert vanuit oude stukken terwijl dit helemaal niet is wie je wilt zijn. Je wordt boos of verdrietig en zou hier het liefst heel hard van wegrennen. Maar je weet ook dat dit juist is wat jouw belemmerd.

Wanneer je aan de slag gaat met al die stukken die je steeds opnieuw tegenhouden, dingen die jouw raken, dan wordt je leven makkelijker, lichter en minder mysterieus. Je bent weer in staat om de leiding over jouw leven te pakken en eigen keuzes te maken. Keuzes die jou verder brengen, in plaats van belemmeren.

Daarom hebben wij Mystery Saturday ontwikkeld. Een dag waarin jij het middelpunt bent. Waarin je de diepte induikt en op zoek gaat naar dat wat jou belemmerd om vanuit jouw potentieel te leven. Een dag vol doorbraken, zelfinzichten, kennis en transformatie.

Een dag waarin je écht gaat voelen dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Waarin je gaat ervaren hoe groot jouw zelfhelend vermogen is. Je gaat echt de diepte in, waarna je rust en liefde in jezelf zult ervaren.

Hoe ziet de dag eruit?

We starten met Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork (BRTT). BRTT is een vorm van therapie waarbij je zelf niet praat, maar je lichaam laat vertellen. Een innerlijke reis voor zowel mannen als vrouwen waarin we op zoek gaan naar diep weggestopte emoties en waarbij je opgeslagen stress en spanningen op een liefdevolle manier kunt releasen en er ruimte ontstaat voor nieuwe levensenergie. Het is een van de meest veilige en meeste directe manieren om ons lichaam en onze emoties te verkennen.

Na de BRTT gaan we over op de TRB waarbij we door 7 zeer effectieve ademhalingstechnieken heen ademen. Tijdens het ademen open je de deur naar je onderbewuste, waarbij je nog meer spanningen, opgeslagen emoties en trauma’s, gifstoffen en energie van lage trilling mag loslaten of resetten. Ook hier geeft het lichaam zelf aan wat er losgelaten mag worden.

Na de lunch starten we met Soul Retrieval Regressie 
Je lichaam beschermt zichzelf tegen pijn, het checkt letterlijk uit bij een heftige gebeurtenis. Dit noemen we ook wel dissociatie. Hierdoor voel je de volledige pijn niet op dat specifieke moment. Wat er dan feitelijk gebeurt is dat een zielsdeel zich terugtrekt, en wacht om teruggehaald te worden totdat het gevaar is geweken.
Het lichaam slaat alles op en wacht op een teken om doorvoeld en verwerkt te kunnen worden. Er kan pas heling plaatsvinden wanneer zielsdelen weer mogen terugkeren en weer onderdeel mogen zijn van jou.
Gedurende je leven verlies je delen van je ziel en van jezelf, waardoor je niet in jouw volle potentieel kan leven als gevolg van trauma, of wanneer je gedurende een lange periode niet volgens je zielsmissie, jouw purpose leeft. Soul Retrieval is één van de mooiste, meest leerzame en belangrijkste processen om het zielsdeel dat is afgesplitst tijdens zo’n heftige gebeurtenis uit te nodigen om terug te keren.

Na deze dag voel jij je bevrijd, ontspannen, opgelucht, licht en dichter bij jezelf. Misschien voel je je ook wat emotioneel, ook dat is normaal. Zodra je iets loslaat wat je lang hebt vastgehouden kan je dit merken in je zenuwstelsel.

 Wanneer kun je niet deelnemen:
  • als je zwanger bent
  • als je in behandeling bent voor een hersenbloeding of glaucoom
  • serieuze hart- en/of vaatziekten hebt
  • net herstelt van een zware operatie
  • psychoses gevoelig bent
  • epilepsie hebt
  • acuut trauma met actieve dissociatie en herbelevingen hebt

Bij twijfel neem even contact op met de (huis)arts.

"Naar je hart luisteren is verbonden raken met het diepste in jezelf"

Hoe, wat, waar?

Praktische informatie

Datum: zaterdag 1 juni 2024
Locatie: Natuur & Gezondheidscentrum Maarssen, Tuinbouwweg 19C.
Ontvangst: vanaf 09:30uur
Start: 10.00 tot +/- 17.00u
Facilitators: Mariëlle & Chantall 
Investering: €179 volledig verzorgd

Datum: zaterdag 24 augustus 2024
Locatie: ’t Geldrops Kwartier, Rederijkerstraat 6, Geldrop
Ontvangst: vanaf 09:30uur
Start: 10.00 tot +/- 17.00u
Facilitators: Mariëlle & Chantall 
Investering: €179 volledig verzorgd

 

Aanmelden:

Voor Maarssen

https://hipsy.nl/event/51198-mystery-saturday

Voor Geldrop 

https://hipsy.nl/event/54481-mystery-saturday-geldrop

 

“Easy choices, hard life. Hard choices, easy life.”

-Jerzy Gregorek-

Subscribe to the Newsletter

Subscribe to our email newsletter today to receive updates on the latest news, tutorials and special offers!