BijChantall.nl - Holistisch Coach

Aanbod Coaching

BijChantall.nl - Holistisch Coach
Hoe werkt het?

Mijn werkwijze

Het transformatie model wat ik hanteer is gericht op de 7 bestaanslagen. Neem de ring op de foto als voorbeeld. Het midden van de ring is jouw essentie, je ware IK. Eén met alles wat is.

 

De ringen eromheen zijn je conditioneringen.

  1. De buitenste laag is je buitenwereld; je relaties met anderen, sociale omgeving, werkomgeving, gezinsomgeving.
  2. De tweede laag is je persoonlijkheid; karakter, gedrag, je naam, je zelfbeeld, je rollen.
  3. De derde laag is je fysieke bestaanslaag; je lichaam, hersenen, organen, je fysieke zintuigen.
  4. De vierde laag is je emotionele bestaanslaag; je emoties, gevoelens, hartchakra, pijn, angst, je etherische zintuigen.
  5. De vijfde is laag is je mentale bestaansniveau; je verstand, gedachten, herinneringen, concentratie, intelligentie.
  6. De zesde laag is je spirituele bestaanslaag; je ziel, inspiratie, wijsheid, compassie, balans, gelukzaligheid, voldoening, passie.
  7. De zevende laag is je essentie, wie je in werkelijkheid bent.

Hierbij werk ik holistisch op alle bestaanslagen. We kijken naar je persoonlijkheid, je systemen en programmeringen. “Zo boven, zo beneden. Zo beneden, zo boven” – Hermes Trismegistus-

We doorgronden en ontwortelen samen het gedrag dat jou blokkeert en transformeren van binnenuit dit pijnstuk. Zo maken we de ringen, jouw conditioneringen, steeds dunner met als doel dichter bij je essentie te komen.

Intuïtief stem ik mij af op jouw hulpvraag en maak ik gebruik van mijn expertise van o.a. Emotional Freedom Techniques (EFT) en Regressie & Reïncarnatie therapie. Hierin ben ik opgeleid door Robert Bridgeman van de Bridgeman Academy.

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®),  Trauma Release & Breathwork (TRB®). Hierin ben ik opgeleid door Inner Journey.

Graag plan ik vooraf een online (via Zoom/Teams) kennismaking om samen te bepalen wat aansluit bij jouw hulpvraag, deze is geheel kosteloos.

Losse sessies zijn bedoeld voor onderhoud of wanneer je al ervaring hebt met (transformatief) coaching of lichaamswerk.

Trajecten worden op maatwerk afgestemd en zijn vanaf 3 sessies. Ook mogelijk voor bedrijven.

"Naar je hart luisteren is verbonden raken met het diepste in jezelf"

Coaching

Mijn aanbod

Transformatief Coachen

Wat houdt jouw tegen om te leven vanuit je volle potentieel? Voel je je verdwaald? Sta je vast op een kruispunt in je loopbaan of emotionele leven en durf je de stap niet te zetten? Ook sterke persoonlijkheden onder ons die een hoge mate van veerkracht bezitten kunnen zich in hun leven verloren, onzeker, tegenstrijdig of ongelukkig voelen.

Bij persoonlijke begeleiding werk ik niet met een vast programma en stem mij altijd af op jouw hulpvraag in het moment. Dit kan een vraagstuk zijn die zich nu aandient in jouw leven. Bijvoorbeeld over werk, je gezondheid, je relatie met je partner of relaties in het algemeen. Ben je single en lukt het maar niet om die liefdevolle relatie te vinden?

Een sessie duurt gemiddeld 90 tot maximaal 120 minuten.

Het vraagt vaak meerdere sessies om laag voor laag vastzittende energie te ontladen en ruimte te maken voor heling. Dit is altijd afhankelijk van je hulpvraag.

Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) is een vorm van lichaamswerk waarbij het lichaam op een natuurlijke manier stress, emoties en spanning kan ontladen. Het is een proces van het loslaten van emotionele en fysieke spanning die is opgeslagen in ons lichaam als gevolg van (traumatische) ervaringen.
Hierbij doet het lichaam zijn werk en mag jij erop vertrouwen dat jouw lichaam dat gaat loslaten wat op dat moment het belangrijkste is. Een methode waarbij je niet hoeft te praten en niks hoeft te verklaren, maar je lichaam het werk mag laten doen. Je hoeft soms niet te weten wat je opruimt, als je lichaam het nodig vindt om op te ruimen, laat deze het weten, zo vaak als moet. Dit kan van alles zijn, van dagelijkse stress, lichamelijke klachten tot aan grote trauma’s.
Een methode die je lichaam laat communiceren, je lichaam is uiteindelijk de bewaker van onze waarheid. Die vergeet niets!

Hoe ziet een sessie eruit?
We starten met een aantal oefeningen om de psoas-spier te activeren. Hierna volgt de BRTT® (Body Reminders Trauma Therapy). Door middel van trillingen zal het natuurlijke ontladingsmechanisme worden geactiveerd om zo spanningen te ontladen. Hierbij kunnen emoties loskomen en dat is volkomen normaal. Ik zorg voor een setting waarin jij je veilig voelt zodat jij het meeste uit de sessie kan halen. Vervolgens starten we met het 2e deel van de sessie, de TRB® (Trauma Release Breathwork). Hierbij begeleid ik jou door 7 zeer effectieve ademhalingstechnieken heen. Doordat je op een bewuste manier ademt zal je meer gaan voelen waardoor jij diep in je lichaam komt en op deze manier nog meer spanning, emoties, gifstoffen en energie van lage trilling mag loslaten. Het lichaam geeft zelf aan wat er op dat moment losgelaten mag worden. Door het ontladen van mentale, emotionele en fysiologische spanning zul je een gevoel van rust en herstel ervaren in het hele lichaam. Het lichaam is in staat om volledig te ontspannen.

Een sessie duurt ongeveer 2,5 -3 uur afhankelijk van jouw proces. Zorg ervoor dat je ruim de tijd hebt en geen afspraken na de sessie plant. Mocht je vragen hebben of willen overleggen of het iets voor jou is i.v.m. contra-indicaties, neem dan gerust contact met me op.

Investering €250

Lichter Leven Traject

Het Lichter Leven traject helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Van het hoofd naar je hart. Niet bang zijnde om de weg naar binnen af te leggen. Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven.

Het is een volledig traject dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Nadat je dit programma hebt gevolgd kun je jezelf verder ontwikkelen, en raak je nooit meer ‘verdwaald’ in het leven.

Je passie leven in geluk en wijsheid en tegelijkertijd “heerser” zijn over je innerlijke wereld, zorgt ervoor dat je een lichter leven kunt leiden. Evenwichtig en optimaal op elk van de vier genoemde lagen van het bestaan. Het stelt je in staat om de werkelijkheid te scheppen waarnaar je verlangt en je ware passie te leven en datgene aan de wereld bij te dragen waartoe je op aarde bent.

Voor meer informatie over de inhoud van dit traject: Neem contact op.

 

Single Coaching

Ben je op dit moment single en lukt het maar niet om die droompartner te vinden? Of overtuig je jezelf dat je niet gemaakt bent voor een relatie of dat er nu geen partner in je leven past. Terwijl je diep van binnen toch wel echt naar een relatie verlangt? 

Of zit je net in een prille liefdesrelatie en merk je dat je getriggerd raakt en de verlating,- bindingsangst aan de oppervlakte komt drijven?

Met mijn inhoudelijke kennis, achtergrond en doorleefde ervaring kan ik je helpen bij:

  • Herkennen waarom jij in relaties terecht komt waarin jullie beide de verbinding niet volledig aangaan. Je vaste patronen te herkennen en jouw blokkeren om die duurzame relatie te vinden.
  • Wat de onderliggende (trauma) wond is waardoor jij je droompartner nog niet gevonden hebt.
  • Herprogrammeren van je patronen om te voorkomen dat je steeds hetzelfde aantrekt en juist die droompartner gaat aantrekken.

Waarbij verbinding met jezelf en zelfliefde de basis is voor dit alles.

Durf jij het aan om de relatie met jezelf te onderzoeken en je binnenwereld te ontdekken op dit thema? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Retraites

1 daagse retraite
Weekend- of weekretraite

Op mijn socials en op de website deel ik hierover meer informatie.

Subscribe to the Newsletter

Subscribe to our email newsletter today to receive updates on the latest news, tutorials and special offers!